Yalova Üniversitesi    iktisat@yalova.edu.tr (0226) 815 5115

Erasmus Öğrencimize Şehrimizi Tanıttık

Polonya'da bulunan University of Bialystok'dan Erasmus programıyla bölümümüze gelen öğrencimizi, şehrimizi tanıtmak için kısa bir şehir turunun ardından bir restorana götürdük. Yemek esnasında öğrencimizle yaptığımız görüşmede burada kalacağı süreçte kendisini nelerin beklediğini anlatıp bölümümüzün beklentilerini aktardık.

Görüşmemizin ardından farklı bir ülke ve farklı bir kültürden gelen öğrencimizin alışma sürecini kolaylıkla atlatabilmesini sağlayabilmek adına konaklamasında da rehberlik etmek istedik. Bu doğrultuda okulumuza oldukça yakın bir lokasyonda bulunan bir KYK yurdu ile anlaşma sağladık. Öğrencimizin konaklamasında bizlere yardımcı olup büyük kolaylık sağlayan Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederiz.