Yalova Üniversitesi    iktisat@yalova.edu.tr (0226) 815 5115

Pandemi sonrasında ilk oryantasyon programımızı Fakültemiz öncülüğünde gerçekleştirdik

3 Ekim 2022'de programlarına yeni başlayan İktisat Bölümü öğrencilerimizle birlikte Fakültemizin diğer bölümlerindeki öğrencilerin de katılımıyla İİBF 15 Temmuz Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programımızın açılış konuşmalarını sırasıyla İİBF Dekanı Sn. Prof. Dr. Taner TATAR ve Rektör Yardımcısı  Sn. Prof. Dr. Senay YÜRÜR KARSLIOĞLU gerçekleştirdi. Prof. Dr. TATAR, Fakültemizin öğrencilerimiz için yeni bir ev olduğu vurgunu yaparken Prof. Dr. YÜRÜR KARSLIOĞLU, öğrencilerimize mensubu oldukları üniversitemizi beraber geliştirmek için destek çağrısında bulundu. Oryantasyon programımızın devamında Öğrenci İşleri Daire Başkanı Sn. Rasim ÇETİK, öğrencilerimizin üniversite hayatları boyunca ihtiyaç duyacakları çeşitli bilgileri aktardı. Ayrıca, Sn. ÇETİK, Öğrenci Konseyi Başkanlığımızın önerisi ve Rektörlüğümüzün onayı ile bu sene ilk defa hazırlanan ve Üniversitemiz web sitesine yüklenen 2022 Yılı Oryantasyon Kılavuzu'nun tanıtımını da gerçekleştirdi.
Tüm öğrencilerimize yeni akademik yılda başarılar dileriz!