Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı rektörümüz Prof. Dr. Suat Cebeci’nin katılımıyla 5 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00’ da rektörlük konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dekanımız Prof. Dr. Metin Çancı’nın yanı sıra bölüm başkanları, öğretim üyeleri ve öğretim elemanları katıldı.

Toplantı, dekanımız Prof. Dr. Metin Çancı’nın açılış konuşması ile başladı. Açılış konuşmasının ardından yapılan sunumda öğrenci ve personel ile ilgili sayısal bilgiler, bölümlerimizin ÖSYS puan bilgileri, pandemi nedeniyle uzaktan eğitim sistemi ile yürütülen dersler hakkında sayısal bilgiler ve yapılan akademik çalışmalarla ilgili bilgilendirmeler yansıtıldı.

Yapılan sunumun ardından rektörümüz Prof. Dr. Suat Cebeci konuşmasını gerçekleştirdi. Prof. Dr. Suat Cebeci konuşmasında; uzaktan eğitim sistemi hakkında bilgilendirmelerde bulundu ve fakültemiz bünyesindeki öğretim üyelerine ve öğretim elemanlarına uzaktan dersler ve akademik çalışmalarla ilgili beklentilerini dile getirdi.

Toplantı İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selami Özcan’ın işletme bölümü hakkında yaptığı sunum ile devam etti. Sunumun ardında yapılan soru-cevap etkinliği ile toplantı sona erdi.